Op de Atlantische Oceaan
Door: Louis
Blijf op de hoogte en volg Louis en Tony
09 Januari 2011 | Groenland, Nuuk
Dinsdag 4 januari heeft Ridder ons met de Vito en vier koffers afgezet bij de Kralingse Zoom in Rotterdam. Van daar bracht de bus ons naar Southamthon, waar de volgende dag de Queen Elizabeth vertrok. Inschepen verliet vlotjes en we hebben een comfortabele hut op het achterdek. Daarin kunnen we de komende drie en halve maand het prima uithouden.
Inmiddels is het vrijdag, de klok al twee uur teruggedraaid en zitten we midden op de Atlantische oceaan. Schip schommelt meer dan we verwacht hadden, maar dat went snel.
Vanmorgen voor het eerste op de fiets gezeten bij de fitness en samen met To een balletje geslagen in een kooi.
Internet verbinding is wel mogelijk, maar heel-heel erg traag. En tot overmaat van ramp valt de verbinding tussendoor zo maar weg. Ik hoop dat als het schip in de haven ligt de verbinding beter is.
Groeten en tot het volgende deel
Groeten en tot het volgende deel
09 Januari 2011 - 14:20
Ferry En Herma:
Eindelijk dan onderweg, van dat schommelen krijgen jullie zeebenen maar dat went wel. Geniet ervan en tot het volgende bericht. -
09 Januari 2011 - 15:12
Kimpie:
Lieve opa & oma,
Wa fijn om te horen dat je jullie het naar jullie zin hebben. Opa, nog van harte gefeliciteerd! Ik had een sms gestuurd donderdag maar kwam er gister achter dat ik nog een oud mobiel nummer had dus dat smsje heb je waarschijnlijk nooit gehad..
Hoe was het om je verjaardag op een boot, omringd door zee, te vieren? Lekker gegeten natuurlijk..jammie!!
En wat goed dat jullie al gefitnesst hebben en een balletje geslagen, waanzinnig dat dat allemaal kan op zo'n boot! :D
Nou, hier alles ok hoor. Ik ben weer helemaal gewend, alles weer opgepakt en werk gekregen op kantoor in Bilthoven voor de komende maand dus z'n gangetje.
Geniet van alles en ik kan niet wachten tot er weer een verhaal komt!
DIkke dikke knuffel!! -
09 Januari 2011 - 17:08
Ton Brussee:
Leuk om te zien waar jullie zoal zijn. En op deze manier gaan we in gedachten van tijd tot tijd een stukje mee. Heel veel plezier. -
09 Januari 2011 - 21:14
Joep En Nel:
Leuk om te horen hoe het jullie vergaat! Hou ons op de hoogte! Veel plezier verder. -
10 Januari 2011 - 10:56
Lotty:
Lieve Cool en Muis,
Alweer een feestje op de boot. Van harte met jullie 53 jarig huwelijk!
Is het steeds zo gezellig aan de tafel van de kapitein dat jullie denken dat het schommelen aan de boot ligt :)
Geniet ervan!
Big hugs!!! -
10 Januari 2011 - 18:32
Carla Zuurmond:
HAllo mr.en mevr. van Oss.
Wat leuk, dat jullie ons meelaten genieten van de wereldreis.
Ik ben blij dat het goed bevalt.
Geniet er van.
Groetjes carla en joop zuurmond. -
18 Januari 2011 - 04:27
Dineke:
hallo Tony en Louis
Het is wat mij betreft puur genieten om dit allemaal te mogen lezen wat jullie beleven, en ook nog te kunnen volgen stap voor stap
Ik kan goed opmaken dat jullie ook erg van alles genieten.
Zit nog steeds in Thailand nu op Kho Samui (eilang) met een vreselijk aardige bevolking, die overigens zo lekker simpel leven. We maken af en toe wat uitstapjes.
Lieve groetjes van dineke